Wat u niet mag missen

ContactFormulier & Spam

Trimsalon Contactformulier zonder spamHet contactformulier is uitgebreid met een extra anti-spam-filter.

Het is vanaf nu mogelijk om zelf woorden toe te voegen die  in ‘spam’ -berichten voorkomen.

Komt één van die woorden voor in het bericht-veld, zal de verzendknop direct uitgeschakeld en verborgen worden, waardoor het bericht dus niet verzonden kan worden.

De ‘spammer’ zal dan eerst het scherm moeten verversen om het nog eens te kunnen proberen….maar zal dan opgeven daar het bericht met die woorden die hij/zij wil sturen, simpelweg niet kan versturen.

Met het KISs – Contactformulier krijgt u gegarandeerd geen SPAM en houd u uw inbox schoon

Deel via:

Katten & Gabapentine

Trimbehandeling Kat met GabepentineDe Trimbehandeling-Opties voor katten is uitgebreid met een extra optie ‘Gabapentine’.

Katten kunnen onder stress, door bijvoorbeeld het vervoer naar de salon…, het in een vreemde omgeving zijn, bij vreemde zijn… agressief reageren.

Om de kat dan van zijn klitten te ontdoen werd uitgeweken naar de DA. Met Gabapentine is dat niet meer nodig.

Via deze optie bij de Trimbehandeling heeft u gelijk het overzicht of deze kat dat nodig heeft of niet en informeert u uw klant dat een bezoek aan de DA niet nodig is en dus geen extra kosten nodig zijn.

En meest belangrijk, de kat heeft minder stress, tijdens de trimbehandeling.

Met KISs – Alle Huisdier Gegevens Exact in Beeld

Deel via:

ContactFormulier & Klantenkaart

Trimsalon Inschrijven als Nieuwe KlantHet is vanaf nu mogelijk om bezoekers welke een afspraak willen maken via het contactformulier direct te laten inschrijven als klant.

Hiermee wordt de klant gelijk toegevoegd aan KISs en hoeft u dus de ‘nieuwe klant’ niet meer zelf toe te voegen in het systeem. Scheelt u weer werk en de klant hoeft geen papieren klantenkaart meer in te vullen.

Een getypte klantenkaart is (meestal) foutloos. Handgeschreven klantenkaarten kunnen soms wel eens niet goed leesbaar zijn.

Deze mogelijkheid kunt u via de contactformulier-instellingen aan of uit zetten. Ook is het mogelijk om de informatie-tekst (tooltip) daar aan te passen naar een eigen tekst en/of deze aan of uit te zetten.

Ook is de ‘Privacy’ tekst welke onderaan het formulier verschijnt naar eigen inzicht aan te passen. Zo voldoet het formulier zich ook nog eens aan de privacywetgeving.

Voordeel:

U kunt gelijk met de klant bij binnenkomst in de salon overgaan tot het bespreken van de gewenste trimbehandeling.

KISs neemt u weer een beetje werk uit handen…

Deel via:

Statistieken Historie

Trimsalon Statistieken Instellingen AangepastVoorheen werden alleen het huidige (lopende) jaar versus het voorgaande jaar getoond betreffende het overzicht van het aantal gedane trimbehandelingen en inschrijvingen nieuwe klanten.

Nu is het mogelijk om zelf het aantal jaren, historie, wat getoond moet worden in te stellen. Dit is dan ook per onderdeel (klant en/of trimbehandelingen) in te stellen. Zo ook voor de financiële rapportages.

Ook is het nu mogelijk om zelf in te stellen wat er op de Statistieken-pagina getoond moet worden. Vindt u het niet interessant om bijvoorbeeld het ‘aantal klanten per woonplaats’ te zien kunt u dat bij de algemene statistieken instellingen uitvinken.

Via de algemene instellingen kunt u nu ook bepalen wie er de statistieken mag bekijken. Zo kunt u de statistieken verbergen voor uw medewerkers en/of stagiaires.

Voordeel:

U bepaalt zelf wat u aan statistieken en/of financiële rapportages wenst te zien.

KISs geeft u nog een beter inzicht in uw resultaten…

Deel via:

Trimbehandeling Highlight Woorden

Bij de huisdier-kaart kunt u de algemene ‘gedrag-notities’ noteren, over hoe het huisdier zich gedraagt tijdens de trimbehandeling of onderdelen van de trimbehandeling.

Het is druk in de salon en u bekijkt alleen de laatste trimbehandeling en ziet niet dat Boomer Teun, het nagels knippen niet echt prettig vindt, terwijl u daar wel een notitie van had gemaakt…

Heeft u bijvoorbeeld de tekst gebruikt: “Kan Fel zijn bij het nagels knippen”, en het woordje “” Fel” opgenomen als Highlight-woord in KISs zal dat gelijk in rood, vet en een aantal keren knipperen; bij de gedrags-notities zodat u het niet kunt missen.

De keuze van de Highlight-Woorden kunt uzelf kiezen, ook de kleur en hoe vaak het moet knipperen.

Trimbehandeling Highlight Woorden

Met het KISs – behoud u, de focus op uw werk

Deel via:

Algemeen Nieuws

Nieuwtjes over TrimsalonWebsite.nl

TrimsalonWebsite.nl & Qwain.nl

Samenwerking met QWAINQWAIN (Quality Without Any Interesting Name) waar wij al geruime tijd mee samenwerken heeft alle activiteiten aangaande het maken van websites voor Trimsalons, exclusief aan ons overgedragen.

QWAIN zal zich verder gaan ontwikkelen als technologie-ontwikkelaar en ondersteuning bieden aan overige website ontwikkelaars welke tegen coderings-problemen aanlopen.

QWAIN is tevens de ontwikkelaar van de ” Trimsalon KISs” -module en ook die hebben wij kunnen overnemen. Verdere ontwikkeling van KISs zullen wij in-house verrichten en door onze lange ervaring binnen de trimmers-branche u nog veel meer uitbreidingen, functionaliteiten en ondersteuning bieden.

De samenwerking met QWAIN zal zich in de toekomst versterken en wij kunnen onbeperkt gebruik maken van de technologie-ontwikkelingen welke QWAIN dagelijks verricht.

Hier zijn we natuurlijk super blij mee en zien uit naar een lange en succesvolle samenwerking.

Laat uw salon Groeien !

Uw Trimsalon laten groeien, Uw klantenbestand eenvoudig beheren ?

NEEM CONTACT OP
Contact
Aanhef
We zijn geïnteresseerd in
Kies één of meerdere opties.

* Deze velden zijn verplicht in te vullen