Uw Trimsalon Goed Gevonden Worden

Google, de ‘gouden gids’ op internet,

De meest gebruikte zoekmachine

&

Goed gevonden worden in google, dat willen we allemaal.

GOOGLE OPTIMALISATIE

Google Optimalisatie voor de trimsalon“Even Google-en…”, dat is het eerste wat bij iemand op komt als ze opzoek zijn naar een product of dienst. Het is daarom belangrijk om met uw website goed te scoren in de zoekresultaten van Google.

Google kent een waarde toe aan bepaalde factoren waaraan een website moet voldoen. De resultaten daarvan bepalen mede de positie in die zoekresultaten. Dat zijn o.a. snelheid, gebruikersvriendelijkheid, opbouw en indeling van de website en meer. In totaal hanteert Google meer dan 200 regeltjes…

Wij van “TrimsalonWebsite.nl” kennen die als geen ander, we zijn door Google Gecertificeerd. Daarnaast hebben wij ons grondig verdiept in het gebruik van de zoektermen die uw klanten (klanten van de Trimsalon), gebruiken in Google. Combineren we deze en passen we die toe op uw website; is er geen ander resultaat dan dat ook u, uw website goed gevonden zal worden in Google.

Uw Website Optimaliseren doen we Graag voor u !

Werkwijze Google Optimalisatie (SEO)

Alle door ons gemaakte websites zijn standaard ingericht volgens de basis-regels van Google. Wilt u, uw bestaande website, laten optimaliseren om ook goed gevonden te worden in Google gaan we stapsgewijs te werk.

Zo zullen we kijken hoe uw website is ingericht en zijn daar verbeterpunten in aan te brengen ? Daarnaast doen we een volledige analyse van afbeeldingen, link-opbouw, menu-structuur, bekijken de geplaatste teksten en het gebruik van eventueel voorkomende zoektermen.

Naast de analyse van uw website aan de hand van de meest belangrijke regels van Google, bekijken we ook de inzet en koppelingen van tools als ‘GMB’, Social Media als Facebook en andere om uw Trimsalon beter te laten scoren in Google.

De Trimsalon Website Makers Google Certificaat

De Trimsalon Website Makers is gecertificeerd door Google.

Wilt u ook goed gevonden worden in Google ?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via volgend formulier en u ontvangt een kosteloze basis analyse van uw website.

Ja, ik beter in Google

Stuur mij vrijblijvend een gratis Google Analyse

* Deze velden zijn verplicht in te vullen

Laat uw salon Groeien !