Een Betere Uitstraling, Een Beter Resultaat

uw trimsalon website,

uw visitekaartje

kan die een poetsbeurt gebruiken ?

Website OPTIMALISATIE

Trimsalon Website VernieuwenSinds het begin van Internet is er veel veranderd en nog steeds veranderd er jaarlijks veel. Nieuwe technologieën en ontwikkelingen worden stapje voor stapje ingevoerd en, vaak, zonder dat u het in de gaten heeft loopt de technologie waar uw website op gebouwd is achter.

Internet browsers worden aangepast, de programmeertaal waarmee websites op het internet getoond worden wordt aangepast. Loopt uw website daarop achter dan is het zomaar mogelijk dat bepaalde functies niet meer werken zoals ze zouden moeten werken, tot in het ergste geval; de hele website doet het niet meer.

Als voorbeeld: we waren gewend om foto’s (afbeeldingen) te gebruiken in het meest voorkomende formaat “JPG”. Door recente ontwikkelingen is er nu voor Internet een speciaal formaat bedacht en geïntroduceerd: “WEBP”, een simpele afkorting voor “Web-Picture”.

En zo zijn er nog vele technologieën de afgelopen maanden doorgevoerd.

 

Uw Website Optimaliseren doen we Graag voor u !

Responsive WebSite

Websites werden traditioneel ontwikkeld voor Desktop Computers en Laptops. Sinds de opkomst van tablets en mobieltjes is het belangrijk dat uw website zich aanpast aan de door de bezoeker gebruikt scherm. Dat wordt ook wel responsive genoemd.

Is uw website niet goed toonbaar op een mobiel of tablet, zal de bezoeker gelijk verdwijnen…. wat ook weer een meetpunt is voor Google.

 

Beveiliging

“SSL” is het sleutelwoord. Iedere website moet tegenwoordig een zgn. SSL-certificaat hebben om dat bekende slotje in de internetbrowser te activeren. Lukt het u maar niet om dat slotje geactiveerd te krijgen, ook daar kunnen we u in bijstaan.

 

Snelheid

Google heeft tegenwoordig de stelling dat een web-pagina binnen 2 seconden aan de bezoeker getoond dient te worden. Toen die regel ingevoerd werd, stond de halve wereld om z’n kop, maar Google heeft wel gelijk…. de bezoeker en met name mobiele bezoekers wachten niet veel langer meer tot er iets van de web-pagina te zien is…

Is uw website toe aan een grote poetsbeurt ?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via volgend formulier en u ontvangt een kosteloze basis analyse van uw website.

Contact Website Optimalisatie

Stuur mij vrijblijvend een gratis Website Analyse

* Deze velden zijn verplicht in te vullen

Laat uw salon Groeien !